Yhteistyö

Yhteistyö JSA-Groupin kanssa

Tiivis yhteistyö Suomen suurimpien kuljetinjärjestelmien valmistajien kanssa sekä yli kahdenkymmenen vuoden kokemus takaa niin vaativien projektien kuin pienempien asennusten ja käyttöönottojen sujuvan etenemisen.

Toimintamme kulmakiviä ovat korkea laatu ja osaaminen, joka näkyy jokapäiväisessä työskentelyssämme asiakkaidemme eduksi.
Keskeinen tekijä JSA-Groupin toiminnassa on henkilöstön omistautuminen asiakkaiden tukemiseen. Vastuullisuus tarkoittaa yrityksessämme sitä, että olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaiden projektien onnistumisesta.

Asiakkaitamme

BMH Technology
BMH Technology Oy

BMH Technology toimittaa ratkaisuja voimalaitosten biopolttoaineiden käsittelyyn.

KPA Unicon
Kpa Unicon oy

Kpa Unicon oy tarjoaa kestäviä, paikallisia energiantuotantoratkaisuja biopohjaisilla polttoaineilla toimiville lämpö- ja voimalaitoksille.

Ep Snetec Oy
Ep Snetec Oy

Ep Snetec Oy on vesihuoltoalan laitevalmistukseen ja urakointiin keskittynyt yritys. Heidän toiminta kattaa laitteiden suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen.

Raumaster
Raumaster Oy
Raumaster toimii puunjalostus- ja energiateollisuudessa. Kehittyneiden materiaalinkäsittely- ja laiteiden toimittaja.
Prima Power
Prima Power
Finn-Power Oy on levyntyöstökoneisiin ja järjestelmiin erikoistunut yritys. Valikoima kattaa laserleikkauksen, lävistyksen, kulmaleikkuun ja taivutuksen kaikilla automaatiotasoilla työstökoneista joustaviin varastojärjestelmiin